• Gevarieerd en uitgebreid aanbod
  • 24 uur levering vanuit ons magazijn
  • Brede branche - en productkennis
  • Persoonlijke service en correcte prijs

Klanten & Service

Wij vinden het belangrijk dat u als klant goed wordt geïnformeerd. Hier treft u belangrijke informatie aan over ons bedrijf, de webshop, de artikelen die wij verkopen en hoe u met ons contact kunt opnemen.

Contact met Van Oosterum Leder
Van Oosterum Leder BV
Bliek 20
4941 SG Raamsdonksveer.
Tel: + 31 162 522580
Email: info@oosterumleder.nl
KvK nummer : 18126637
BTW nummer : NL800007153B03
 

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van ´s ochtend 08.30 uur tot 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken gedurende kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Buiten kantooruren kunt u ons ook emailen naar info@oosterumleder.nl. Wij doen ons best uw email zo snel mogelijk te beantwoorden.

Webshop

In onze webshop verkopen wij artikelen onder de merknaam Vedgla. Dit is een door Van Oosterum Leder BV gedeponeerd handelsmerk. De artikelen die wij verkopen zijn gemaakt van leder wat wij zorgvuldig hebben uitgezocht. Een expert atelier heeft zorg gedragen voor de productie en afwerking van de artikelen. Leer is en blijft een natuurproduct, wat inhoudt dat kleine natuurlijke beschadigingen mogelijk zijn en het leer meer karakter geven. Ook kleurverschillen kunnen wij niet 100% uitsluiten.

U kunt bestellen door het gewenste artikel aan te klikken en in de winkelmand te plaatsen. Na het opgeven van uw gegevens, kiest u voor een betaalmethode en sluit u de betaling af. U krijgt van ons een bevestiging per email van de bestelling, en van de betaling. Zodra wij de bevestiging van uw betaling binnen hebben, zullen wij de verzending klaar maken. U ontvangt dan van ons een email ter bevestiging van de verzending. Op de website treft u een overzicht aan van de algemene voorwaarden zoals die van toepassing zijn op de verkopen die via de webshop uitgevoerd worden.

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Wij betalen u dan binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag terug. De retourkosten zijn voor uw rekening, u kunt hiervoor de originele verpakking gebruiken. Bij iedere zending treft u een herroepingsforumlier aan. U mag de artikelen uit de verpakking halen en goed beoordelen of ze u bevallen. In het geval van de schorten kunt u ze uiteraard passen, maar wij nemen geen schorten terug die duidelijk al gebruikt zijn.

Als u niet tevreden bent over het artikel en/of een klacht heeft, kunt u dit kenbaar maken door een email te sturen naar directie@oosterumleder.nl. U krijgt dan een ontvangstbevestiging en wij trachten binnen 5 werkdagen uw klacht te beoordelen.

Zendingen

De leveringen vinden binnen Nederland plaats met Post NL, bestellingen die op werkdagen worden ontvangen, kunt in de regel binnen 3 dagen thuis ontvangen. Indien artikelen uit voorraad zijn gelopen, wordt u daarvan direct op de hoogte gesteld. U kunt dan uiteraard zonder kosten de bestelling annuleren of een ander artikel uitzoeken. Via een email informeren wij u over het Track & Trace nummer dat wij van Post NL hebben ontvangen.