• Gevarieerd en uitgebreid aanbod
  • 24 uur levering vanuit ons magazijn
  • Brede branche - en productkennis
  • Persoonlijke service en correcte prijs

Leer voor lederwaren

Bent u op zoek naar leder om de mooiste lederwaren te kunnen fabriceren? Denk hierbij aan schoenen, muziekinstrumenten, tassen, portemonnees en zadels. Voor alle lederwaren hebben we het juiste type leer bij onze groothandel. Alle leersoorten zijn van uitstekende kwaliteit en u kunt het zo gek niet verzinnen, want we hebben vrijwel alle typen leer in huis. We hebben diverse soorten, afmetingen, uitstralingen en afwerkingen, wat u ook wenst we hebben een passende oplossing voor alle lederwaren.

Bekijk het assortiment

Van Oosterum Leder, dé groothandel in leer

Wij zijn misschien wel dé groothandel in leer als het gaat om lederwaren in de zakelijke markt. We zijn gevestigd in Raamsdonksveer en leveren leder aan een groot aantal producenten van lederwaren. Het aanbod is ontzettend uitgebreid en gevarieerd. We kunnen dan ook vanuit ons magazijn binnen 24 uur het gewenste leder leveren. Het leder voor uw lederwaren kunt u bij ons verkrijgen tegen een correcte prijs én u kunt profiteren van onze uitstekende service en vakkennis.

Als u direct meer wilt weten over het leder voor de lederwaren, twijfel dan niet en neem contact met ons op via + 31 162 522 580. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen met uw vragen over leer en lederwaren, stuur uw e-mail dan naar info@oosterumleder.nl en wij proberen uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bent u een producent van lederwaren?

Wanneer u een producent in lederwaren bent én u bent op zoek naar een adres voor leder van topkwaliteit. Dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen. We hebben een breed assortiment met allerlei typen leer. Van pythonleer en nappaleer tot koeienhuiden en leder voor de orgelbouw, wij hebben het in ons magazijn.

Als u een keer een afspraak wilt maken of een kijkje wilt nemen in het magazijn, dan is dat uiteraard mogelijk. We kunnen dan samen op zoek naar de leerproducten die het meest geschikt zijn en aansluiten bij uw lederwaren.

Welk type leer u ook nodig heeft voor uw producten, of het gaat om schoenen, orgels, muziekinstrumenten of meubilair, bij Van Oosterum Leder zit u goed. Hét adres voor het beste leer voor al uw lederwaren.