• Gevarieerd en uitgebreid aanbod
  • 24 uur levering vanuit ons magazijn
  • Brede branche - en productkennis
  • Persoonlijke service en correcte prijs

Nappa leder

Van Oosterum Leder is dé plek en tevens ook groothandel om diverse soorten nappa leer te verkrijgen. We leveren al jaren lang aan de zakelijke markt en adviseren de klanten vaak over een goed en vakkundig ledergebruik. Als u op zoek bent naar kwalitatief goed nappaleder, bent u bij ons zeker aan het juiste adres. We beschikken over nappa leder van topkwaliteit in een groot aantal uitvoeringen, diktes en kleuren.  Zo beschikken wij over een lams nappa die we in meer dan 50 kleuren kunnen aanbieden. Denk ook aan fantasie nappa leer. Wij staan voor u klaar, bieden een scherpe prijs en bovenal een uitstekende service.

Bekijk het assortiment

Hoe wordt nappa leder gemaakt?

Nappa leder is tegenwoordig een verzamelnaam geworden voor een bepaalde type looiing. Het nappa leer is daarmee geworden tot een meestal glad, soepel, flexibel leer. Nappa leer kan dus gemaakt worden van verschillende diersoorten. Er bestaat lams nappa, geiten nappa, runds nappa etc. Wanneer we het hebben over plantaardig gelooid nappa leer zal het leer een andere uitstraling hebben als bij een chroom gelooid nappa leer. Het nappa leder staat bekend om z’n zachtheid en soepelheid, het begint al bij nappa leer met een dikte van 0,5 mm. en het kan oplopen tot tussen de 1.0 en 3.0 mm.

Nappa leer kan voor een groot aantal toepassingen worden gebruikt, waaronder voor het produceren van Lederwaren, ( zoals portemonnee’s, tassen, etc) schoenen, meubels, leren jassen en autobekleding. Als u meer wilt weten over de toepassingen voor nappa leder, laat het ons dan weten, Neem contact met ons op via +31 162 522 580, wij staan u uiteraard graag te woord.

Nappa kopen leder bij Van Oosterum Leder

Kortom, voor elk type nappa leder kunt u terecht bij Van Oosterum Leder. We geven u graag informatie over de verschillende typen leer en de inzetbare toepassingen. Het is ook mogelijk om een keertje bij onze vestiging in Raamsdonksveer langs te komen, dan kunt u het nappa leder namelijk in het echt zien.