• Gevarieerd en uitgebreid aanbod
  • 24 uur levering vanuit ons magazijn
  • Brede branche - en productkennis
  • Persoonlijke service en correcte prijs

Nappaleder

Wanneer u op zoek bent naar nappaleder voor vakkundig gebruik, dan zit u goed bij Van Oosterum Leder. Wij zijn namelijk dé groothandel op het gebied van leerproducten, waaronder nappaleder. We beschikken over een ruim aanbod met nappaleder van uitstekende kwaliteit. Ons aanbod bevat verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen met nappaleder. Zo kunt u onder meer terecht voor lamsnappa, ross nappa, runds nappa en zelfs runds nappa plonge. Naast het assortiment profiteert u bij Van Oosterum Leder van aantrekkelijke prijzen en een klantvriendelijke service.

Bekijk het assortiment

Hoe wordt nappaleder gefabriceerd?

Nappaleder staat bekend om z’n duurzaamheid en zachtheid, beschadigingen zul je nauwelijks krijgen bij dit leertype. Dus ideaal om te gebruiken voor een divers aantal toepassingen. Het nappaleder wordt gemaakt uit gelooide lams- en schapenvellen. Het leder wordt vervolgens geverfd zodat de beide kanten exact dezelfde kleur hebben. Als je kijkt naar plantaardig gelooid nappaleder (meestal ongeverfd) dan is de rugzijde natuurbruin van kleur.

Nappaleder kan voor een diversiteit aan producten worden gebruikt, denk hierbij aan portemonnee’s, meubels, leren jassen, autobekleding maar ook schoenen. Kortom, met nappaleder kunt u een grote selectie met prachtige producten produceren. Zou u meer willen weten over de mogelijkheden en toepassingen van nappaleder? Neem dan contact op met Van Oosterum Leder, u kunt daarvoor bellen naar + 31 162 522 580. Een van onze nappaleder experts verteld u graag meer over dit leertype.

Van Oosterum Leder, specialist in nappaleder

Het is nu wel duidelijk dat u voor alle soorten nappaleder terecht kunt bij Van Oosterum Leder. Maar ook voor andere leersoorten en suède bent u bij ons aan het juiste adres. We willen graag dat u het juiste materiaal vindt voor uw producten en geven u graag de gewenste informatie. Het is eventueel ook mogelijk om een keer langs te komen bij ons magazijn, daar krijgt u van ons een rondleiding en kunnen we samen kijken naar het gewenste materiaal. U kunt ons vinden aan de Bliek 20 gelegen te Raamsdonksveer, wel even telefonisch contact opnemen van tevoren.