• Gevarieerd en uitgebreid aanbod
  • 24 uur levering vanuit ons magazijn
  • Brede branche - en productkennis
  • Persoonlijke service en correcte prijs

Orthopedie

Orthopedie wordt hoofdzakelijk toegepast voor het corrigeren, ondersteunen of het ontlasten van gewrichten. In het begin was orthopedie voornamelijk gericht op het recht groeien van kinderen, maar tegenwoordig wordt het ook op volwassenen toegepast. Het woord orthopedie is waarschijnlijk ontstaan uit de Griekse woorden 'orthos' en 'paedos', dit betekent letterlijk: 'recht kind'.

Orthopedische producten worden vaak voorgeschreven door een specialist uit een ziekenhuis of een huisarts. Bij dit type producten kunt u denken aan prothesen, orthesen, polsspalken, steunzolen, kniebraces en orthopedische schoenen. Voor het produceren van orthopedische producten, waaronder schoenen, is het belangrijk om te werken met de juiste materialen. Van Oosterum Leder is dan ook een betrouwbare partner om de juiste leerproducten voor de orthopedie te leveren.

Bekijk het assortiment

Lederproducten voor de orthopedie

Wanneer u een producent of leverancier bent van orthopedische producten, is het belangrijk om te werken met materialen van topkwaliteit. We proberen als bedrijf dan ook een goede en langdurige relatie op te bouwen met orthopedische schoenmakers en bedrijven in de orthopedische instrumentenmakerij. Naar welk type leerproduct u op zoek bent, bijvoorbeeld bekledingsleer, kalfsleer of zeemleder. Van Oosterum Leder speelt snel en adequaat in op uw wensen zodat u voorzien bent van een betrouwbare partner voor leerproducten.

Van Oosterum Leder

Als u meer wilt weten over onze lederproducten voor de orthopedie, dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen per telefoon via + 31 162 522 580, een van onze medewerkers zal u graag te woord staan. Maar het is ook mogelijk om uw vragen over leerproducten voor orthopedie te stellen per e-mail. In dat geval kunt u een e-mail sturen naar info@oosterumleder.nl, wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een antwoord van ons krijgt.

Als u wenst kunnen we samen met u, tijdens een rondleiding, kijken welke materialen het meest geschikt zijn voor de orthopedische producten. Als u van tevoren even laat weten dat u een kijkje wilt komen nemen, dan bent u van harte welkom op Bliek 20 gelegen te Raamsdonksveer. We horen graag van u en zien u graag een keer langskomen.