• Gevarieerd en uitgebreid aanbod
  • 24 uur levering vanuit ons magazijn
  • Brede branche - en productkennis
  • Persoonlijke service en correcte prijs

Suède

Suède is een leersoort welke hoofdzakelijk wordt gebruikt om kleding te produceren. Wanneer u op zoek bent naar suéde voor het maken van kledingstukken, bent u aan het juiste adres bij Van Oosterum Leder. We hebben namelijk verschillende soorten suède voor elk gewenst kledingstuk. Hierbij kunt u denken aan jassen, broeken en rokken. Maar ook voor laarzen en handtassen is suède een leerproduct dat vaak wordt ingezet. Suede is oorspronkelijk afkomstig van het Franse "Gants de Suede", dat staat weer voor "Zweedse handschoenen".

Suède wordt gemaakt van leer, maar enkel en alleen van de binnenkant. Het heeft een geborstelde structuur en heeft aardig wat weg van normale stof. Met deze eigenschap is het dan ook een uitstekend materiaal om kleding te produceren. Alleen heeft suède wel een paar nadelen, het grootste nadeel van suède is dat het vatbaar is voor vuil en plekken. Suède kant niet gewassen worden in een normale wasmachine en dient dus gereinigd te worden met een speciale reinigingsmachine. Een nadeel dat bij de reiniging weer bij komt kijken is dat je snel te maken krijgt met slijtage. Probeer daarom vlekken zoveel mogelijk te voorkomen zodat je de suède zo min mogelijk hoeft te reinigen.

Bekijk het assortiment

Suède voor de zakelijke markt

Als het gaat om suède voor de zakelijke markt, zijn wij wellicht dé groothandel waar u naar op zoek bent. Ons bedrijfspand kunt u vinden in Raamsdonksveer en leveren suède aan een groot aantal producten door heel Nederland. Ons aanbod is zeer gevarieerd en breed. Wanneer u een bestelling plaatst kunnen wij vanuit ons magazijn binnen 24 uur leveren. Bij ons betaald u voor suède met hoge kwaliteit correcte prijzen en kunt u optimaal profiteren van onze service en kennis.

Als u direct meer wilt weten over suède, dan hoeft u niet te twijfelen en kunt u gewoon contact met ons opnemen. We zijn telefonisch te bereiken via + 31 162 522 580, we staan u graag te woord. Maar indien u per e-mail contact wilt opnemen, stuur dan een e-mail naar info@oosterumleder.nl. Wij doen ons uiterste best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden en u te voorzien van de gewenste informatie.

Bent u producent van suède producten?

Als u dus op zoek bent naar een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf voor suède, dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen. Het assortiment met suède is zeer ruim én het is mogelijk om een keer een kijkje te nemen in ons magazijn. Dat is geen probleem, zo kunnen we samen op zoek naar de suède die het meest geschikt is voor de kleding, schoenen, tassen en andere producten.