• Kundig advies
  • Top kwaliteit
  • Snelle verzending

Voeringsleer

Grootte: van 1,0 m2 - tot 4.5 m2 | Hele huiden, helften | Schoenen, Orthopedie, Lederwaren | Dikte : van 0.6 mm. tot 1.4 mm.

Over Voeringsleer

Voeringsleer wordt gebruikt bij producten die van een leren voering voorzien kunnen worden. Je kan hierbij denken aan lederwaren zoals tassen en riemen, maar ook aan laarzen en (orthopedische) schoenen.

Orthopedische producten, zoals bijvoorbeeld schoenen hebben een andere voering nodig dan een binnenvoering van een tas. Bij orthopedische schoenen is het voetklimaat zeer belangrijk. Je wilt dan een binnenvoering die een aangenaam gevoel geeft, vocht kan opnemen, luchtdoorlatend, licht en elastisch is. Voeringsleer van vatgeverfde kalfsvoering is ideaal voor orthopedische schoenen.

Onze leerspecialisten helpen je graag bij de juiste keuze voeringsleer voor jouw product. Neem contact met ons op of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Artikelen

We hebben een gevarieerd aanbod in voeringsleer gesorteerd naar diersoort. Ben je op zoek naar een specifiek type voeringsleer? Dan mag je contact met ons opnemen.

Kalfsvoering

Kalfsvoering is zeker één van de meest gebruikte voeringen en is in diverse uitwerkingen verkrijgbaar zoals in een gladde, gefinishte eco kalfsvoering of in een geperforeerde, naturel, vat geverfde, volnerf uitvoering. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Productkaart

Rundsvoering

Het aanbod in rundsvoering bestaat uit verschillende afwerkingen. Bij Van Oosterum Leder kan je uit 3 mogelijkheden kiezen: een gladde, een semiperfor of een chroomvrije, superzachte rundsvoering.
Als je weet waarvoor je het wilt gebruiken, maar niet weet welke rundsvoering afwerking daarbij past, laat het ons weten. Wij helpen je graag verder.

Varkensvoering

De varkensvoering is een standaard, goedkope en sterke voering. Van deze voering hebben wij twee kleurvarianten beschikbaar.

Geiten Skivers

Dit product is een typisch en vaak gebruikt product in de schoenen en zolen wereld. De geiten skivers is sterk, economisch en zeer effectief. Dit type voeringsleer hebben wij in twee kleurvarianten beschikbaar.

Kom kijken in het magazijn

Nieuwsgierig naar ons voeringsleer? Van Oosterum Leder denkt graag mee. Kom zonder verplichtingen eens kijken in het magazijn. Laat ons weten wat we voor je kunnen doen!

0