Welkom bij Van Oosterum Leder

Wij begroeten iedere mogelijkheid om een nieuwe klant te verwelkomen. Of om bestaande klanten tevreden te houden. Heb je bepaalde wensen, of opmerkingen, of wil je ons feedback geven over de website, dan vragen we je om contact met ons op te nemen.

Er zijn verschillende manieren om met ons in contact te komen. Je kunt ons bellen, je kunt ons een email sturen, je kunt het contactformulier invullen en nog beter je kunt ons ook bezoeken!

De ervaring leert ons dat een bezoek aan ons magazijn een een grote indruk maakt. De overzichtelijke indeling van de leercollectie maakt het een aangename ervaring om er rond te lopen. Wist je trouwens dat het bezoek gemakkelijk een blijvende herinnering wordt ? Dat komt omdat een van jouw belangrijkste zintuigen, het reukvermogen, geprikkeld en geactiveerd zal worden. Het is een van de herinneringen die je het langste zal bij blijven. Ondervindt het voor je zelf. Je bent van harte welkom!

2019-07-24 van Oosterum-3682-1-1
IMG_3788-1-1

 

Openingstijden

Je kunt ons magazijn door de week bezoeken. Let er wel op dat er in verband met Covid wellicht speciale maatregelen van kracht zijn. 

maandag van 08.30 uur tot 17.00 uur
dinsdag van 08.30 uur tot 17.00 uur
woensdag van 08.30 uur  tot 17.00 uur
donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur
vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur

plan nu je magazijnbezoek

In het weekend zijn we gesloten. Voor vragen over onze Collectie of het juiste leer voor jouw product kun je contact met ons opnemen. Spreek met Evert van Oosterum, Marcel Vugts of Peter Wolfs.

Telefoon: +31 162 522 580

Stuur Email

 

Vragen       Meer Vragen       Nog Meer Vragen

We doen niets liever dan vragen beantwoorden! En we kunnen het ons goed voorstellen dat je na het zoeken nog steeds met vragen zit. Bespaar je zelf tijd en ergernis, vraag ons wat je wilt weten. Heb jij nog een vraag over onze Collectie? Of ben je naar iets op zoek, maar heb je het nog niet kunnen vinden op onze site? We kunnen je alleen verder helpen als je het ons vraagt.

Ook wij kunnen niet alles plaatsen op de website en de kans is groot dat we je toch verder kunnen helpen.

Dus, stuur ons een email met je vraag. Wij beantwoorden de email meestal direkt.

 

Meerinformatie

BezoekAdres

Van Oosterum Leder BV
Bliek 20    I    4941 SG     I     Raamsdonksveer, NL

DSC_4179-1