Onze stalenservice

Er zijn natuurlijk producten die je gewoon bijna blind kunt bestellen. Omdat je ze al vaker hebt besteld bijvoorbeeld. Of omdat het zo duidelijk is, dat er geen sprake kan zijn van een misverstand of een teleurstelling. Leer hoort wat ons betreft niet tot die producten! Zoveel soorten leer, zoveel kleuren, zoveel nerfbeelden. Leer is een veelzijdig product en wij snappen dat je het wilt voelen, ruiken en zien.

Leer ís gevoel als je het ons vraagt! Daarom sturen we je graag stalen van ons leer toe. Zodat je het naast iets anders kunt leggen om de exacte kleur te bepalen. Zodat je de dikte kunt voelen en de toplaag kunt aanraken. Zodat je zeker weet dat je de juiste bestelling gaat plaatsen. Wij snappen dat! En jij mag van ons verwachten dat de stalen die je van ons hebt ontvangen, later  overeenkomen met het artikel dat je gaat bestellen. Daarom doen we het. Zodat jij je een goed beeld kan vormen, van het product wat je er uiteindelijk van wilt maken.

Dus schroom niet en vraag de gratis stalen aan die jou verder helpen met het maken van de juiste keuze!

Gekleurd Tuigleer

 

Color Book

Speciaal voor meubelmakers: Onze partner voor het meubelleer, Leder Hillmann, heeft fantastische mooie boeken gemaakt, waarin ze haar collectie gesorteerd naar kleuren en artikelen heeft opgenomen. Wil je graag een groot aanbod aan artikelen in alle kleuren bij de hand hebben? Dan is het Color Book voor jou gemaakt! Alle mogelijkheden op een rijtje, zodat er geen twijfel meer hoeft te zijn bij het kiezen van het juiste meubelleer. Het luxe Collection Book kun je gratis krijgen als je besluit om een eerste bestelling bij ons te plaatsen voor meubelleer. Je kunt het Color Book ook los bestellen , zodat je een prachtig naslagwerk reeds in huis hebt. De kosten van het boek bedragen dan € 125,-.

PHOTO-2021-05-07-11-30-07 3

Je hebt gezocht op het woord: monster.

mon·ster (het; o; meervoud: monsters)

1. proef om te oordelen over kwaliteit, gewicht enz.; = staal

Staal / Monster / Sample / Echantillon / Muestra / Muster

Natuurlijk spreken we niet oneindig veel talen, maar we verdedigen ons redelijk, daarbij ook ondersteund door de moderne technologie. De stalen zijn nu eenmaal een belangrijk instrument om voor de eerste keer contact te leggen met een potentiële klant. Dat betekent dat we een bepaalde discipline aan de dag leggen om de stalenservice te organiseren. We zien het als een prima investering om nieuwe klanten te winnen. Soms komen de stalen zoals gezegd verpakt in een exclusief stalenboek, hiervoor zullen we dan om een bijdrage vragen. Het overgrote deel van de stalen zijn echter losse, individuele stalen en deze komen uiteraard gewoon voor onze rekening. 

stalenhok001-1