• Gevarieerd en uitgebreid aanbod
  • 24 uur levering vanuit ons magazijn
  • Brede branche - en productkennis
  • Persoonlijke service en correcte prijs

Koeienhuiden

Van Oosterum Leder is de groothandel voor prachtige koeienhuiden met haar, een koeienvel is ideaal om uw woonruimte een natuurlijk accent mee te geven. We hebben dan ook de beschikking over een grote selectie met koeienhuiden en koeienvellen. Diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren, ons aanbod is ontzettend breed. Daarnaast profiteert u bij Van Oosterum Leder van scherpe prijzen en een uitstekende service. Het is zelfs mogelijk om een keer langs te komen in ons magazijn in Raamsdonksveer, dan kunt u de koeienhuiden daar in het echt aanschouwen.

Bekijk het assortiment

Een koeienhuid als prachtig decoratiestuk

Alle koeienvellen zijn te verkrijgen in diverse patronen en kleuren, prachtige decoratiestukken die uw interieur perfectioneren. Niet alleen kunnen de koeienvellen als vloerkleed gebruikt worden, maar ook als een decoratiestuk tegen een muur. Alle koeienhuiden zijn zeer stijlvolle accessoires waar u nog jarenlang plezier van kunt beleven.

Verder zijn alle koeienvellen bij Van Oosterum Leder van uitstekende kwaliteit en liggen deze stevig op de vloer. De koeienhuiden hebben normaal gesproken een oppervlakte van 4 tot 4,5 vierkante meter. Wanneer u echt op zoek bent naar een kleiner vel, dan komt u al snel uit bij onze selectie met kalfshuiden.

Aantrekkelijke prijzen voor een koeienhuid

Een koeienhuid met haar is al verkrijgbaar vanaf € 199,- per huid. Deze huiden hebben een dikte van 3 tot 4 millimeter en zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en patronen. Er zijn ook een aantal andere kleurvarianten te verkrijgen, het is mogelijk dat deze weer net iets duurder uitvallen.

Het aanbod bestaat hoofdzakelijk uit koeienhuiden in de kleuren crème, zwart/wit en roodbruin/wit. Alle koeienvellen zijn van topkwaliteit en wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We zijn te bereiken via +31 162 522 580 en een van onze klantvriendelijke medewerkers zal u graag te woord staan. Wij staan voor u klaar en helpen u op weg bij het kiezen van de juiste koeienhuid.