• Gevarieerd en uitgebreid aanbod
  • 24 uur levering vanuit ons magazijn
  • Brede branche - en productkennis
  • Persoonlijke service en correcte prijs

Leer kopen

Bij Van Oosterum Leder, dé groothandel voor een groot aantal leersoorten, kunt u een diversiteit aan leer kopen. Wanneer u leer nodig heeft voor de orthopedie, zadelbouw of orgelbouw, kunt u het leer kopen bij Van Oosterum Leder. We beschikken over een uitzonderlijk groot assortiment. Van krokodillenleer tot lamsnappa en van meubelleer tot exotisch leer, leer kopen is bij onze groothandel een fluitje van een cent.

Als u direct meer wilt weten over onze leersoorten, of u heeft een vraag? Neem dan contact met ons op via +31 162 522 580 en een van onze medewerkers staat u graag te woord.

Bekijk het assortiment

Het juiste leer kopen voor uw product

Leer kopen klinkt als een lastig karwei, u moet namelijk eerst weten welk leer u nodig heeft. Dat is de eerste keuze die u moet maken. Verder is het belangrijk om te weten welke kwaliteitsklasse noodzakelijk is, voor welk doel het leer gebruikt gaat worden én welke uitstraling het product moet hebben. Dit zijn een aantal essentiële keuzes die u moet maken voordat u uiteindelijk het leer kopen kunt.

Om u direct goed van dienst te kunnen zijn helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. We gaan samen kijken naar het leer dat het meest geschikt is voor uw producten. In ons assortiment zijn ontzettend veel verschillende leersoorten te vinden, van zeer goedkoop tot zeer exclusief leder. Keuze genoeg, zodat leer kopen een stuk eenvoudiger gaat.

Grote hoeveelheden aan leer kopen

Als u op zoek bent naar grote hoeveelheden leer, dan kunt u het leer kopen bij onze vestiging in Raamsdonksveer. Of u meerdere soorten leer nodig heeft voor een groot aantal projecten of een grote voorraad van hetzelfde leer voor één project, dat kan allemaal. Als u leer kopen wilt, dan kan dat voor grote en kleine projecten, zeer gemakkelijk!