Suede

Info

Velvet is een fijn split suede leer, modieus, met een natuurlijke uitstraling, levendige kleuren en een volledig ronde afwerking. De overvloedige lijst met kleuren biedt de ambachtelijke producenten een geweldige mogelijkheid om het even grote kleurengamma voor het Veneto artikel te evenaren. Met de juiste hoeveelheid fantasie kunnen ze de twee verschillende soorten leer trouwen, wat leidt tot de fabricage van gewoonweg prachtige producten. De splitsuede vindt zijn oorsprong in Europese dieren, gecontroleerd, geselecteerd en gelooid en afgewerkt in Italië. 


Soort: Rundsleer Varkensleer Geitenleer Kalfsleer
Looiing: chroom gelooid plantaardig gelooid
Dikte: verschillende diktes
Grootte: Croupon (2,0 - 2,5 m2)

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de technische eigenschappen van dit leer. Het artikel wordt gemaakt door een Nederlandse looier. Aan al onze looiers vragen wij om ons hun REACH - verklaring ter beschikking te stellen. Hiermee geven ze aan dat ze bij het looiproces geen stoffen gebruiken die door de Europese Unie als schadelijk zijn geclassificeerd.

Artikelnummer Artikel
In onze collectie hebben we suede in verschillende uitvoeringen. Laat ons weten waarvoor je het wilt gebruiken en we helpen je op weg. Splitsuede, geitensuede, rundssuede, kalfssuede, varkenssuede.
   
Velvet is de naam voor onze splitsuede Verkrijgbaar in 70 kleuren, bekijk de kleurenkaart hieronder.
  Velvet Kleurenkaart

 

Kleuren

velvet1
velvet2
velvet3
velvet4
geit001
geit002

Sampleaanvragen