Krokodil

Info

Krokodillenleer is en blijft een zeer markant leer. Het begint al bij kleine krokodillen die worden gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld horlogebandjes. Dit loopt door tot grote exemplaren waaruit ook reistassen worden vervaardigd. Bij het gebruik van krokodillenleer houdt Van Oosterum Leder zich strikt aan de CITES regelingen waarbij de documentatie van de inkoop en verkoop nauwgezet dienen te worden gevolgd en geregistreerd.


Soort: Exotisch leer
Looiing: chroom gelooid
Dikte:
Grootte: een huid

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de technische eigenschappen van dit leer. Het artikel wordt gemaakt door een Italiaanse looier. Aan al onze looiers vragen wij om ons hun REACH - verklaring ter beschikking te stellen. Hiermee geven ze aan dat ze bij het looiproces geen stoffen gebruiken die door de Europese Unie als schadelijk zijn geclassificeerd.

Als je dat wenst , sturen we je graag foto´s van de meest actuele exemplaren die wij op voorraad hebben. Tegenwoordig beweegt dit segment zich steeds meer naar bestelling op wens van de klant, voorraad houden speelt hier minder een rol. Vraag ons wat de mogelijkheden en vooral ook de prijzen zijn van alligator , kaaiman en krokodil.

Kleuren

Sampleaanvragen