• Kundig advies
  • Top kwaliteit
  • Snelle verzending

Leder Hillmann

oktober 30, 2018 Evert

Wat is Leder Hillmann?

Al sinds jaren is Leder Hillmann een betrouwbare partner als het gaat om het leveren van hoge kwaliteit meubelleer. Alle artikelen en kleuren die Leder Hillmann aanbiedt, kunt u via ons snel en probleemloos geleverd krijgen. De kwaliteit is constant, van een hoog niveau en de logistieke afwerking is perfect, elke keer weer.

Over Leder Hillmann

Het Duitse bedrijf is opgericht in 1947 en is net als Van Oosterum leder een 3e generatie familiebedrijf. Met ruim 70 jaar ervaring en kennis op het gebied van leder is Leder Hillmann de ideale partner voor het meubel leer. Tot op de dag van vandaag is Leder Hillmann de leverancier van topkwaliteit leder.

Het bedrijf gebruikt uitsluitend Duitse en Europese huiden. Het looiproces wordt strak gemonitord, waardoor elke afgeleverde huid voldoet aan zeer hoge kwaliteitseisen. 

Van hotels tot autointerieur

Leder Hillmann heeft een breed scala aan klanten die zij bedienen. Ruim honderden hotels, restaurants, meubelmakers en automakers rekenen wereldwijd op de kwaliteit van dit bedrijf. Met meer dan 500 kleuren en leersoorten in het assortiment zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Stalen service

Van alle artikelen die Leder Hillmann verkoopt, houden wij kleine stalen an die wij u op verzoek kunnen toesturen. Daarvoor hoeft u ons maar even te bellen. Tevens kunt u een Collection Book bestellen, waarin alle artikelen zijn opgenomen. Dit exclusieve Book kunt u bij ons kopen. De aankoopprijs krijgt u terugbetaald op uw eerste bestelling met een waarde van meer dan € 500,-

0